Kodak neemt CTP-activiteiten over van ECRM

Kodak heeft aangekondigd dat het de activa heeft overgenomen van ECRM Incorporated’s CTP-activiteiten voor de grafische industrie, en daarbinnen ook de krantensector.

ECRM is gevestigd in Massachusetts. De transactie omvat de apparatuur, contracten, inventaris en al het intellectuele eigendom.

Logo Ecrm

De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt. “Deze overname weerspiegelt Kodaks betrokkenheid bij de grafische industrie, en onze focus op investeren in groei”, aldus Jim Continenza, Executive Chairman en CEO van Kodak. “De overname van deze activa van een indrukwekkend bedrijf als ECRM, maakt van ons een nog sterkere speler in de CTP-categorie”.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK