Kodak gaat zijn Flexographic Packaging divisie verkopen

Kodak kondigde deze week aan dat het een verkoopproces is gestart voor zijn Flexographic Packaging divisie. De vennootschap heeft UBS Investment Bank ingeschakeld als haar financieel adviseur voor de transactie. De Flexographic Packaging Division (FPD) van Kodak produceert en verkoopt het FLEXCEL NX-systeem van flexografische beeldvormingapparatuur, drukplaten, verbruiksartikelen en aanverwante diensten. Over de afgelopen twaalf maanden rapporteerde FPD een omzet van $ 150 miljoen en Operationele EBITDA van $ 33 miljoen. Gedurende deze periode heeft FPD een sterke groei laten zien, met een omzetgroei van 9 procent en een Operationele EBITDA-groei van 18 procent. Bij FPD werken momenteel ongeveer 300 mensen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK