Kies jouw regenboogboek!

Tot en met 21 juli kunnen lezers op Hebban.nl stemmen voor de mooiste LHBTQ+-boeken voor
‘De Regenboog Top 100’.

De Regenboog Top100

De boekverkiezing is een samenwerking tussen lezerscommunity Hebban.nl en Gaykrant en moet leiden tot een zogenaamde canon voor de regenboogliteratuur; honderd boeken die vanwege de boodschap of het onderwerp aansluiten bij de LHBTQ+-belevingswereld. Het gaat om zowel vertaalde als oorspronkelijk Nederlandstalige boeken. Politicus, Eerste Kamerlid en schrijver Boris Dittrich is ambassadeur van de verkiezing.

Lezers kiezen hun drie mooiste boeken uit een groslijst van ca. 550 boeken, samengesteld door de redacties van Gaykrant en Hebban en met behulp van de input van uitgeverijen. Ook is het mogelijk een extra vrije keuze op te geven. Stemmen kan via www.hebban.nl/regenboog100. De Top 100 wordt op 7 augustus a.s. bekendgemaakt.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK