Keurmerken app

wereldEr is een veelheid aan milieukeurmerken die helpen bij het maken van duurzame keuzes. Dat geldt ook voor de keuze voor papier en karton. Grafische bedrijven krijgen steeds meer vragen over duurzaamheid, gerelateerd aan papier en karton. Keurmerken worden steeds vaker als vanzelfsprekendheid gezien door opdrachtgevers, maar wat zeggen de keurmerken nu eigenlijk? Samen met Agentschap.nl, het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) en PapierPraat heeft Papierenkarton.nl een app gemaakt die een praktische kennisverbreding biedt over milieukeurmerken voor papier en karton. De app maakt informatie eenvoudig bereikbaar op locatie. Door een verdiepingslaag met aanvullende informatie in de app op te nemen en vervolgens een koppeling te maken met de websites keurmerkenpapierenkarton.nl en papierpraat.nl wordt de geïnteresseerde bezoeker in staat gesteld snel diepgravende kennis tot zich te nemen. Een nuttig instrument voor de beginners en koplopers op het gebied van duurzaamheid. De app is te downloaden via www.papierenkarton.nl of rechtstreeks in de Apple- en/of Google-store.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK