Kast van karton

Het bedrijf rawecodesign.nl ontwerpt en levert kasten die gemaakt zijn van karton. Het binnenwerk van de kast bestaat uit gestapeld golfkarton, dat wel flexwave wordt genoemd. Dit geeft de planken veel draagkracht. Naast ontwerpen van Raw Eco Design, kunnen klanten ook hun eigen kast samenstellen.

Dat kartonnen meubelen heel stijlvol kunnen zijn, bewees Branchevereniging VKGO onlangs met een zelf ontworpen stand die was gebouwd van kartonnen stellingen. Hiermee behaalde de branchevereniging voor kleine grafische ondernemers de Publieksprijs van mooiste stand tijdens de recent gehouden Grafische Vakbeurs in Gorinchem.
Bron: papierenkarton

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK