Graficus viert eeuwfeest met speciale uitgave

Graficus viert dit jaar dat het vakblad al een eeuw lang bestaat. Ter ere van dit eeuwfeest, verschijnt binnenkort een eenmalig bijzondere uitgave: Let’s Celebrate Print. Hierin onder meer interviews en columns van bekende Nederlanders over het belang van print. Deze superdikke editie belooft een heus bewaarnummer te worden en zal in grote oplage verschijnen. Volgens de uitgever legt de vormgeving op dit moment de laatste hand aan het blad en zal het binnenkort verschijnen.
Graficus is het enige nog gedrukte vakblad in de grafische industrie, nadat Compres en Grafisch Weekblad in de crisisjaren het hoofd niet boven water konden houden en in 2012 en 2013 failliet zijn gegaan.
Bron: Graficus

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK