Kaartverkoop Drupa 2024 geopend

De kaartverkoop voor Drupa 2024 is gestart. Onder de noemer “We create the future” plaatst Drupa de innovatieve kracht van de industrie centraal en biedt het een platform voor de technologieën van morgen. 

Drupa

Van 28 mei tot en met 7 juni volgend jaar wordt beurs eindelijk weer in Düsseldorf gehouden, na een door de pandemie veroorzaakte pauze van acht jaar. Elf dagen lang zal in Düsseldorf alles te zien zijn dat de toekomst van de grafische industrie vormgeeft. 

Belangrijke actoren uit 47 landen hebben zich al geregistreerd. Bijzonder goed vertegenwoordigd zijn wederom leveranciers uit Europa, in de eerste plaats uit Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, de Benelux, Spanje en Zwitserland, maar ook uit Japan, de VS, Turkije, India en China. Naar verwachting zullen 1.400 exposanten zich presenteren in het Düsseldorf Exhibition Centre.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.drupa.com . 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK