Drupa 2024: Exposanten uit 45 landen al aan boord

Ongeveer anderhalf jaar voor de start van de beurs heeft drupa, de vakbeurs voor printtechnologieën, een belangrijke mijlpaal bereikt: meer dan 100.000 m² netto beursoppervlakte is al geboekt door ongeveer 900 exposanten uit 45 landen.

Drupa

De lijst van geregistreerde exposanten is indrukwekkend en leest als de ‘Who’s Who’ van de print- en verpakkingsindustrie over de hele waardeketen. Bekende exposanten, zoals: Bobst, Comexi, Duplo, EFI, Epson, ESKO, Fujifilm, Heidelberg, Horizon, Koenig & Bauer, Kolbus, Komori, Konica Minolta, KURZ, Landa, Müller Martini, Screen, Windmöller & Hölscher, om er maar een paar te noemen, hebben zich ingeschreven en zullen hun innovaties, technologische trends, productportfolio’s en wereldwijde lanceringen van 28 mei tot 7 juni 2024 in Düsseldorf presenteren.

“Het huidige boekingsniveau en het positieve oordeel van de exposanten maken ons zeer zeker en optimistisch – ondanks de geopolitieke en economische uitdagingen – dat drupa 2024 opnieuw ’s werelds belangrijkste ontmoetingsplaats voor de industrie zal zijn”, bevestigt Sabine Geldermann, directeur drupa, Portfolio Print Technologies Messe Düsseldorf, en voegt eraan toe: “Met ongeveer 75% internationale deelname aan de exposantenkant neemt drupa naar wereldwijde maatstaven een uitstekende positie in.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK