Drupa 2020 haast volgeboekt

Drupa zal van 16 tot 26 juni 2020 een belangrijke impuls geven aan de wereldwijde printtechnologie-industrie. De Messe Düsseldorf ervaart een sterke vraag naar tentoonstellingsruimte. Kort na de officiële registratietermijn is al 96 procent van de geplande 160.000 vierkante meter ruimte geboekt. Bedrijven uit meer dan 40 landen hebben hun deelname al bevestigd, waaronder de grote wereldspelers, maar ook veel kleinere bedrijven en veelbelovende start-ups. Een actuele lijst van exposanten is beschikbaar op www.drupa.com.

Werner Matthias Dornscheidt, voorzitter en CEO van de Messe Düsseldorf, is verheugd over de positieve boekingsstatus. “De bedrijven in de grafische industrie weten dat ze elke vier jaar het perfecte platform vinden om innovatie in de kijker te zetten. Ze rekenen op de toonaangevende vakbeurs ter wereld om nieuwe producten te lanceren en effectief in contact te komen met klanten en prospects. We zien nu al dat de belangrijkste spelers hun producten in identieke of zelfs grotere gebieden zullen tonen. Het hele drupa-team is al op zoek naar de komende wereldpremières van de producten.”

Drupa 2020 zal opnieuw het hele Düsseldorf Exhibition Center in beslag nemen.

Kijk hier naar de impressie die we in 2016 maakten.

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

1 reactie

  1. Aat op 01/03/2019 om 17:27

    De mooiste en interessantste beurs die er bestaat voor de grafische industrie, ik zou er graag nog eens wilen rondlopen en de geur van papier en inkt op willen snuiven maar helaas met een aow gaat dat niet meer, ik heb 35 jaar met heel veel plezier in de grafische wereld gewerktbij de Firma van Rijmenam tot dat het bedrijf verkocht werd aan Bretons dat was eeuwig sonde en niet nodig Van Rijmenam was een wereld bedrijf met ontzettende mooie hoogstaande producten, ja echt ik mis het.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK