Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Advertentie Audi 8 met brandende achterlichten

Audi kiest in de VS voor een opvallende en exclusieve introductie van de splinternieuwe Audi 8: een interactieve advertentie met echt werkende OLED-achterlichten.

Een selecte groep van 25.000 lezers van  ‘Departures’, het exclusieve magazine voor houders van een American Express Platinum creditcard, beleeft deze maand de bijzondere primeur. Zodra de lezer het blad opent, lichten de rode achterlichten op. Met een meegeleverde afstandsbediening kan het effect worden herhaald.

Het grafische hoogstandje werd geproduceerd door Structural Graphics, een pionier op dit gebied. Het bedrijf gebruikte hiertoe dezelfde OLED-technologie die ook door Audi wordt toegepast voor de ‘next generation’ buitenverlichting op het nieuwe model. De achterlichten begroeten de bestuurder zodra de auto wordt ontgrendeld.

Bron: PrintPakt

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top