Kaartje is 20 jaar onderweg

Stuur je kerstkaart op tijd. Je weet nooit hoe lang die onderweg is. Dat blijkt maar weer uit het bericht in het Haarlems Dagblad over een ansichtkaart die iemand aan de buurvrouw stuurde in 1994. Over de afstand van de Vlaamse kustplaats Middelkerke naar het Waalse Charleroi – hemelsbreed 140 kilometer – heeft de vakantiegroet bijna 20 jaar gedaan. Nu pas dook de ansichtkaart op, volgens de Belgische post omdat de kaart per ongeluk heeft rondgezworven in een postsorteercentrum. De buurvrouw voor wie de kaart bestemd was, is inmiddels overleden. Haar zoon heeft deze daarom maar in ontvangst genomen.
brievenbus

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK