Geef een geprinte hashtag met kerst

Helemaal in het kader van de 3D storm die over ons waait is er nu een Nederlands bedrijf die wel iets heel aparts verzonnen heeft voor iedereen die nog snel een kerstcadeautje zoekt. Geef een hashtag cadeau! Geen hashtag op Twitter of Facebook, maar een 3D-geprinte hashtag voor aan de kerstboom. Want echte vrienden hebben toch aan één woord genoeg?

3D print kerstboom

Op de website hashtaggevenmetkerst.nl kun je een persoonlijke hashtag aanmaken en deze versturen naar één van je vrienden of een familielid. Wanneer je je hashtag aangemeld hebt, krijg je een 3D-model binnen op je mail. Deze kun je zelf uitprinten bij een 3D-printer bij je in de buurt.

Ultimaker

Deze actie wordt uitgevoerd door concept bureau Rhinofly samen met producent van 3D printers Ultimate.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK