Geslaagde test met gepersonaliseerd kerst inpakpapier

BB151216 kerstpapierDe Engelse drukker Cestrian heeft een geslaagde test actie afgerond waarbij klanten bij het printbedrijf gepersonaliseerd inpakpapier voor kerstcadeautjes konden bestellen. Circa 200 van de database van 35.000 potentiële klanten bestelden een rol inpakpapier dat ze zelf konden vormgeven en uploaden in het web to print systeem.

De software zorgde ervoor dat er een vel van 1072 x 720 mm 90 grams silk papier middels de Inca Onset printer bedrukt werd.

Het bedrukken van het gepersonaliseerde inpakpapier was een onderdeel van het onderzoek naar nieuwe markten zo stelt de Engelse Drukker.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK