JAJA gedoe van rechter wordt vervelend

De rechter heeft wederom uitstel afgedwongen in de Amsterdamse JAJA kwestie. Het wordt inmiddels vervelend. Maar deskundigen uit het juridische circuit zeggen dat rechters wel vaker kleine zaakjes zonder opgave van redenen voor zich uitschuiven.

Dat er geen argumenten worden gegeven waarom de rechter het uitstel afdwingt, heeft te maken met mogelijke beïnvloeding. Het is gebruikelijk dat de lippen stijf op elkaar worden gehouden. Vervelend voor de betrokken partijen, maar zo werkt het systeem nu eenmaal. Het is dus wederom afwachten. Enige lichtpuntje is, dat de ‘uitstelperiodes’ steeds korter worden. Nu ‘nog maar’ drie weken.

Lees verder bij het KVGO.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK