Italiaans bedrijf maakt 100% recyclebare roll-up banner

Greenboarder is naar eigen zeggen de eerste ecologische en recyclebare roll-up die voor 100% uit karton bestaat. Het Italiaanse bedrijf verkoopt de roll-up banner voor 80 euro. Bij diverse online aanbieders voor een ‘gewone’ uitvoering schommelen de prijzen tussen de 30 en 50 euro.

Roll Up Karton

Greenboarder zegt dat de ‘groene versie’ eenmalig te gebruiken is. Natuurlijk worden in de marketing termen als maatschappelijk verantwoord gebruikt en dat de ecologische voetafdruk van het transport gering is.

Greenboarder Logo

De prijs van 80 euro (voor een enkel exemplaar) valt wat tegen ten opzichte van gewone roll-up banners, die bovendien meerdere keren gebruikt kunnen worden.

Bij meerdere exemplaren wordt de prijs nauwelijks aantrekkelijker in vergelijking met de prijzen van meer exemplaren van de gewone roll-up banner.

De levertijd vanuit Italië bedraagt 7-10 werkdagen. Multicopy in Drachten levert de ‘groene versie’ per omgaande. Voor eenmalig gebruik – zeker in omgevingen – waarbij groen moet ‘aantrekken’ een leuk alternatief.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK