ISE zet in op 1-4 juni in Barcelona

Managing director Mike Blackman van de beurs Integrated Systems Events, gelooft er nog volop in om van 1 tot 4 juni van dit jaar ISE in Barcelona door te laten gaan.

In 2020 ging de beurs nog door in Amsterdam, met zo’n 1000 exposanten en 100.000 bezoekers. In onderstaand filmpje is te zien waar de beurs zich vooral op richt. Kort gezegd, draait alles om de toekomst van audio-visueel in al zijn uitingen en vormen. Dus vooral interessant voor spelers in sign- en vooral digital signage.

Blackman zei in een verklaring: “Samen met ieder van jullie is ons gedeelde doel om een ​​show te leveren die prioriteit geeft aan veiligheid. We zijn hoopvol dat er een klimaat is dat het mogelijk maakt om een ​​persoonlijk evenement in Barcelona te organiseren. We zijn echter realistisch dat de huidige houding ten opzichte van reizen kan leiden tot een lager aantal bezoekers dan in voorgaande jaren.”

Digitaal ‘nevenprogramma’

Voor exposanten en bezoekers die niet naar Barcelona kunnen of willen reizen, heeft ISE een robuust digitaal programma met unieke inhoud. Blackman: “Daarnaast onderzoeken we regionale mogelijkheden voor de lokale markten van Duitsland, Nederland en het VK en proberen we iets moois te bieden voor de mensen die niet in staat zijn om naar Barcelona te komen.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK