Printen op leer

Naast het reeds lang bestaande printen op katoen en de recent uitgebrachte optie om op donker polyester te printen, kunnen gebruikers van Brother printers nu ook met dezelfde machine op leer printen.

Schermafbeelding 2021 03 03 Om 10.57.41

Een groot voordeel van deze nieuwe functie is, dat de gebruikers van onze printers hun productgamma kunnen uitbreiden zonder grote investeringen te moeten doen! Het bedrukken van leder kan gebeuren op het ruwe materiaal om in een volgende stap afgewerkte schoenen, tassen of andere artikelen te produceren, maar natuurlijk kunnen afgewerkte artikelen, zoals± rugzakken, riemen en vele andere zaken ook worden verfijnd met fotorealistische 4c prints.

Afhankelijk van de voorkeur van de klant kan hij kiezen tussen twee soorten fixatie (mat en glanzend) door slechts één speciale voorbehandeling te gebruiken die vanaf 1 april verkrijgbaar is bij de gecertificeerde Brother-dealers.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK