Intertoys lanceert weer papieren Speelboek

Intertoys lanceert in navolging van de eerdere “is ‘ie er al?” campagne, nu het vervolg van de najaarscampagne. Deze tweede fase is volledig gericht op de release van het enige échte Speelboek van Intertoys. 

Intertoys Speelboek

Het vervolg op de succesvolle “is ‘ie er al?” campagne beantwoordt eindelijk die meest gestelde vraag. Op 14 oktober lanceerde Intertoys het Speelboek 2023 en ondersteund dit met de campagne “Hij is er weer!”. In de nieuwe commercial volgen we opnieuw Liam, bekend uit de eerdere campagne, op deze langverwachte dag en zijn reis naar de lokale Intertoys om daar het nieuwste Speelboek te bemachtigen.

“Ik denk dat ieder kind, maar ook volwassene, dat ene gevoel wel kent wanneer ze het nieuwste Speelboek in handen krijgen. De geur alleen al roept vele mooie herinneringen op. Die kinderlijke spanning en enthousiasme, om met een echte missie op pad te gaan, is wat we in deze campagne wouden benadrukken.” aldus Celvin de Bie, Head of Marketing van Intertoys. “Ik kan me nog goed herinneren hoe ik mij als kind voelde als het Speelboek van Intertoys uitkwam. Vol spanning telde ik de dagen af en racete ik ook naar mijn lokale Intertoys winkel voor twee exemplaren, één om in te knippen en één om te bewaren.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK