Impressa in België investeert in Xerox Iridesse

Impressa is verheugd dat ze een splinternieuwe troef hebben: de Xerox Iridesse!  Deze geavanceerde digitale drukpers opent geweldige mogelijkheden. Impressa zegt daarover: “Verbeeld je uitmuntend scherpe en kleurkrachtige accenten, subtiele transparante inkten of substraten en zelfs een glanzende spotvernis op je drukwerk.”

Impressa Belgie

Naast het evidente vierkleurenwerk biedt de Iridesse immers fluo roos (voor frissere, meer sprekende beelden of veiligheidsdrukwerk), transparant glanzende inkt en witte opdruk- of dekwitmogelijkheden. Van opvallende visitekaartjes tot uitnodigingen die de aandacht trekken, mooie brochures en gepersonaliseerde mailings die je klant capteren, van beveiligde ‘non-copy’ vouchers of verpakkingen tot winkelpakketten met diverse affiches die verregaand ontzorgen… allemaal voer voor de volgens Impressa ‘nieuwe digitale snelheidskampioen’.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK