Impositie software Phoenix bij Elburg-Smit

In haar 80 jarige historie heeft drukkerij Elburg-Smit zich ontwikkeld tot een specialist in het botanische segment en levert zij op dit moment met 85 medewerkers producten en diensten aan de retail, groothandel en kwekers.

Onderzoek en implementatie door ISI Publishing Innovators

Omdat Elburg-Smit veel verschillende afdrukken maakt maar vaak in dezelfde vorm was er behoefte aan een pakket dat snel de optimale vel indeling kan berekenen om tot een efficiënte afwikkeling van de orders te komen.

Elburg Smit Gebouw
Elburg Smit Logo

Na een langdurige zoektocht en na meerdere pakketten met elkaar te hebben vergeleken is uiteindelijk de keuze gevallen op Phoenix. Het jonge bedrijf Tilialabs wilde graag meegroeien met haar klanten en toonde en bovengemiddelde drive om het pakket door te ontwikkelen op basis van de wensen van in dit geval Elburg Smit. Om een goede afweging te maken is Elburg-Smit niet over 1 nacht ijs gegaan. Eind 2013 begon de zoektocht naar een geschikt pakket. Het derde kwartaal van 2014 Kwam het contact met Tilialabs tot stand. Doordat er bij Elburg-Smit veel verschillende pakketten in de workflow samenwerken,  is er de tijd voor genomen om dit goed te implementeren.

Lees verder bij ISI

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK