SS&C demonstreert CHILI Publisher en Phoenix step-and-repeat impositie software op zijn stand

SS&C is internationale distributeur van software voor de Grafische en Creatieve professional.
Wij adviseren onze klanten in hun keuze voor kwaliteitsvolle oplossingen die hen in staat stellen hun klanten te binden, marktaandeel uit te bouwen en nieuwe projecten te realiseren.
Op de Grafische Vakbeurs stelt SS&C volgende producten voor:
CHILI Publisher: een online editor die naadloos en transparant in een breed gamma van workflows en productieplatforms integreert. CHILI Publisher is gebouwd op vier principes: flexibiliteit, open architectuur, consistentie doorheen systemen en platformen en een browser interface.
Tilia Labs Phoenix : een step-and-repeat impositie software om kosten te besparen en fouten te voorkomen bij de impositie van verpakkingen en etiketten en nadien snel en correct, printklare lay-outs te produceren. Met de Step & Repeat tool kan je producten vermenigvuldigen, draaien en optimaal plaatsen om de bladgrootte optimaal te benutten. Met de auto ganging tool kan je de optimale layout berekenen uit honderden blad en pers- combinaties.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK