HP SitePrint value pack 2.0 upgrade vergroot apparaat productiviteit met 40%

Vandaag heeft HP nieuwe value pack updates aangekondigd voor HP SitePrint – een end-to-end robotoplossing die ontworpen is om het lay-outproces van bouwplaatsen met haarfijne precisie te automatiseren in een fractie van de tijd die het handmatig kost.

Hp Siteprint Value Pack 2.0 Upgrade Vergroot Apparaat Productiviteit Met 40

De nieuwe functies zijn bedoeld om de prestaties te verbeteren en de workflow te stroomlijnen. Dit bewijst dat HP waarde en productiviteit blijft toevoegen aan de bouwsector en HP SitePrint blijft ontwikkelen op basis van feedback van klanten. De software-update, Value Pack 2.0, kan de productiviteit van extra apparaten tot 40% verhogen en klanten zoals L5 Drywall hebben verbeteringen in de lay-outproductiviteit gezien van wel 20x . Bestaande klanten kunnen zonder extra kosten SitePrint upgraden naar Value Pack 2.0, dat nieuwe functies bevat in de HP SitePrint Cloud en SW Suite, evenals meer functionaliteit in de AutoCAD plug-in. HP kondigt ook een Revit plug-in aan om de opdrachtvoorbereiding verder te stroomlijnen. 

“We hebben SitePrint wereldwijd op honderden projecten toegepast zien worden en we zijn verheugd om deze oplossing naar meer klanten in EMEA te brengen”, zegt Daniel Martinez, General Manager, HP Large Format Print. “Door dit proces te digitaliseren, brengt HP SitePrint ideeën tot leven op de bouwplaats met een ongeëvenaarde snelheid en nauwkeurigheid – wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK