HP brengt innovatieve toekomst dichtbij in Living Tomorrow

HP kondigt een nieuw partnership aan met Living Tomorrow, het innovatiecenter in Vilvoorde België. Vanaf vandaag zijn in de verschillende ruimten in het moderne, futuristische centrum voor technologie oplossingen van HP te vinden die bijdragen aan een innovatieve toekomst.

Hp Living Tomorrow

Living Tomorrow is een maatschappelijk demonstratie- en innovatieproject dat organisaties en mensen wil voorbereiden op, en informeren over de toekomst. In het centrum komen technologie en de toekomst van werken en leven samen in de verschillende zones, elk met een eigen thema. De zones gaan in op de toekomst van het stadsleven, virtual reality, autonoom leven, het huis van de toekomst, future working, en gezondheidszorg. In de zones komen de oplossingen van HP op het gebied van hybride werken ook ruimschoots aan bod. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meer te weten komen over de VR-mogelijkheden van HP, 3D-printing oplossingen, de mogelijkheden van AI en datascience, en de hybride werk oplossingen van HP | Poly. Het ruim 10.000 vierkante meters tellende centrum verwacht een miljoen bezoekers aan te trekken en bovendien 100 miljoen digitale bezoekers te mogen verwelkomen.

Koen Van Beneden, Managing Director HP Benelux: ”Ik ben er trots op dat we ons mogen voegen bij een mooie lijst partners van het nieuwe Living Tomorrow innovatiecenter. Het centrum draait om hoe we in de toekomst leven en werken. Een visie die heel duidelijk aansluit op de focus van HP. Wij zetten vol in op het faciliteren van alle facetten van hybride werken en het is geweldig om te zien hoe we dat aan een breder publiek kunnen overbrengen door middel van het experience center.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK