Digital Book World 2015: De toekomst van het digitale boek volgens experts

digital book worldVan 13 tot 15 januari wordt in New York de jaarlijkse Digital Book World gehouden. Experts laten hun licht schijnen over de toekomst van het digitale boek en de expo geeft een overzicht van technische trends en praktische oplossingen voor hybride publicaties. Dit jaar zijn de kern thema’s de afvlakkende groei van de digitale boekmarkt, zijn er slimme innovatieve business modellen voor digitale uitgevers en is daarin plaats voor abonnementen, hoe gaan we om met copyrights en wat gaat de educatieve markt doen. Op onze downloadpagina vind je de mening van vijf experts over deze belangrijke thema´s.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK