Hoe verlaag je de onderhoudskosten en wie koopt je overtollige apparatuur op de Vakbeurs 2014

OnderhoudMCtradeWinst maken is kosten beheersen, voor drukkers betekent dat goed op je onderhoudskosten letten en op tijd je overtollige apparatuur verkopen. Op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie vind je informatie over hoe je dat kunt bereiken. Bijvoorbeeld bij Grateq, dat bedrijven in Noord-Nederland vanuit Groningen helpt bij onderhoud en reparatie van hun machinepark en dat ook nog doet met een gegarandeerde response tijd van 2 uur. Je overtollige apparatuur verkopen en zeker weten dat die niet bij concurrentie in Europa terecht komt, kun je via McTrade die ook bij verkoop op langere termijn adviseert. Meer informatie over deze bedrijven vind je op de speciale beurs pagina van blokboek.net.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK