Het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat

De arbeidsmarkt verandert sterk en snel en dat ervaart ook de grafimediabranche. Hoe gaan we daar mee om, welke ontwikkelingen zijn er gaande? Doe mee aan het debat over de arbeidsmarkt- en opleidingsinitiatieven die nodig zijn om de branche te ondersteunen en stimuleren?

Wat is uw bedrijfsvisie? Welke kansen en uitdagingen liggen er, ook voor werknemers, op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen?

Als betrokken werkgever bent u geselecteerd om deel te nemen aan het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat op donderdag 27 juni. U gaat actief in gesprek met werkgevers, key-spelers in de branche en de grafische vakscholen over het bepalen van de koers van het A&O Fonds, wat betreft arbeidsmarkt en opleiden.

Mathijs Bouman

Mathijs Bouman

Voorafgaand aan het debat is er een presentatie van Mathijs Bouman, econoom en journalist. Vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Ook is hij regelmatig te zien bij populaire talkshows als De Wereld Draait Door, Jinek en Pauw.

Mathijs is ook tijdens de discussie aanwezig.

  • Ontvangst: 15.00 uur
  • Afronding met drankje en hapje: 17.30 uur
  • Einde: 18.30 uur
  • Locatie: Veenderhoeve in Veenendaal

Uw mening en adviezen zijn belangrijk voor ons, en wij waarderen het als u met ons de discussie wilt aangaan. Meld u daarom direct aan.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK