Get Smart in Printmedia Business op donderdag 13 juni

Get Smart is het gratis evenement van Grafisch Nieuws en M&C. Het is de combinatie van een expogedeelte met 40 standhouders, een seminariegedeelte met keynotesprekers en parallelsessies, en de mogelijkheid tot netwerken. ’s Avonds worden awards uitgereikt per provincie, voor de bedrijven met de meeste opleidingsuren op de teller. De award-winnende bedrijven werden geselecteerd door de specialisten van Trends Top, op basis van cijfers op de sociale balans.

Get SmartBij de vorige editie van 2017 kwamen ongeveer 600 bezoekers naar De Montil in Affligem, waar het evenement nu ook weer wordt georganiseerd.

Lokatie: De Montil, Affligem

Noteer alvast donderdag 13 juni in uw agenda. De deuren openen om 12.30 uur, de eerste keynotespeaker staat om 14.00 uur op het podium. Uw gastvrouw is Valérie Thys. Valérie is een vertrouwd gezicht en bekende stem. Als presentatrice van de wekelijkse Lotto-trekking voor de Nationale Loterij komt zij al sinds 2005 op de schermen van VRT en RTBF.

Get Smart gaat over bouwen aan de toekomst, inspiratie, groeitrajecten en samenwerken. Inschrijven via de website.

Bron: Grafisch Nieuws

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK