Get Smart: ontmoet op 8 juni de toekomst van print in Affligem – België

De Belgische vakbladen Grafisch Nieuws en M&C Magazine organiseren samen de tweede editie van Get Smart in Printmedia Business. Het evenement richt zich op een ruimere doelgroep van productiebedrijven en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele- communicatie industrie.
Get Smart is voortaan zowel het communicatieplatform van de grafimedia- als van de print- en signindustrie.

Op dit tweejaarlijkse evenement met expo- en seminargedeelte, wijzen wij u de weg naar een succesvolle toekomst.

U wordt geïnformeerd over de trends, best practices, nieuwigheden en kruisbestuivingen in de grafimedia- en print- en signbranche.

Laat u onderdompelen in een bad van kennis over kansen met conventioneel en digitaal drukwerk, over belangrijke evoluties en succesvolle strategieën. Innovatieve printoplossingen en printmediadragers, web-to-printdienstverlening, standaardisatie en automatisatie, intelligente printafwerking en innovatieve businessmodellen in de print en print & signindustrie, die de rode draad vormen doorheen het programma.

   Tussen de keynotes over ondernemerschap, kunt u in de parallelle sessies kiezen uit grafische en technologische onderwerpen door inspirerende sprekers, allen experten in hun vakgebied.

  Tijdens de pauzes bezoekt u de stands van de partners.
  Het dag gedeelte wordt afgesloten om 18.00 uur met een netwerkreceptie op uitnodiging.Voor wie? Get Smart richt zich tot de ondernemers en medewerkers van grafimedia- en print- en signbedrijven, marketing- en communicatiespecialisten en de favoriete leveranciers van de professionals uit de branche.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK