Guy Gecht, CEO EFI, treedt af

EFI kondigt aan dat de CEO, Guy Gecht, de Raad van Bestuur van het bedrijf heeft laten weten dat hij zal aftreden bij het bedrijf, wanneer zijn opvolger is benoemd. Het bestuur vraagt Spencer Stuart, een internationaal bedrijf voor executive search, om te helpen bij dit zoekproces, dat zowel interne als externe kandidaten omvat.

Guy Gecht blijft in dienst als CEO totdat zijn vervanger is benoemd, en heeft toegezegd nauw samen te werken met de nieuwe CEO om een ​​succesvolle overgang te verzekeren. Gecht zal als lid van de Raad van Bestuur blijven na de wijziging van de CEO.

“Aftreden als CEO van een geweldig bedrijf is nooit een gemakkelijke beslissing. EFI is goed gepositioneerd voor verdere groei en succes,” zei Guy Gecht. “Ik denk dat het nu de tijd is om na 19 jaar als CEO, de teugels over te dragen aan de volgende CEO. Ik zal me volledig blijven concentreren op het leiden van het EFI-team tijdens de zoekperiode, en zal helpen bij het zorgen voor een soepele overgang zodra de nieuwe CEO is geïnstalleerd.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK