Groen boek

Eline Rosenhart De nieuwste roman Ik zal verborgen zijn van Eline Rosenhart (21) is een duurzaam geproduceerd boek geworden. Door de auteur zijn uitdrukkelijk duurzame productie-eisen gesteld. Papierenkarton.nl heeft met het project Duurzaam Boek dit boek geleverd. Met hout uit een gecertificeerd bos, efficiënte opmaak, beperking van snij-afval en het gebruik van groene energie zorgde men voor een CO2 reductie van 51%. Het papieren boek zal nooit helemaal verdwijnen, het lezen blijft een feest, zeker met een boek wat duurzaam gemaakt is. De roman gaat over 2 strijdende vrouwen die met gevaar voor eigen leven het opnemen voor hun volk wat bedreigd wordt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK