Gratis whitepaper van FD Mediagroep: audio advertenties maken

FD Mediagroep heeft de afgelopen twee jaar samen met een aantal onderzoekspartners uitgebreid onderzoek gedaan naar de impact van audio-advertising op kanalen zoals Livestream, Radio en Podcast. Dit heeft geleid tot waardevolle inzichten die zijn samengevat in een whitepaper.

Microfoon

Audiokanalen, waaronder podcasts en streamingdiensten, zijn uitgegroeid tot krachtige instrumenten binnen de reclamewereld. Consumenten spenderen steeds meer tijd aan het luisteren naar audiobronnen, waardoor merken een unieke kans hebben om een diepgaande emotionele verbinding met hun doelgroep te creëren. Goed uitgevoerde audio-advertenties kunnen zelfs spontane naamsbekendheid tot 45% verhogen.

Van belang voor iedereen die een korte commerciële audio-boodschap wil publiceren

In samenwerking met gerenommeerde onderzoekspartners zoals Brand Metrics, MeMo2, DVJ Insights, Motivaction, MWM2 en Groupm heeft de FD Mediagroep meer dan 100 studies uitgevoerd naar de impact van audio. De resultaten van al deze studies bieden nu een solide basis voor het effectief inzetten van audio-advertising.

Lees verder bij inct en download vanaf daar de whitepaper

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK