Grappige actie met ‘scheve posters’ van Hornbach

Zoiets valt natuurlijk meteen op. Posters die niet passend zijn geplaatst in bushokjes. In zes steden in ons land heeft Hornbach zeker de aandacht getrokken met de campagne: ‘Het is niet slecht, want het is jouw project’. Niet alleen posters passen in deze actie, maar ook social media. Het zet klussers aan tot het plaatsen van hun klussen.

Hornbach Den Haag

De opvallende uiting was het resultaat van een samenwerking tussen verschillende
OOH-exploitanten – JCDecaux, Clear Channel en Exterion Media.

Maarten Post, Hoofd Marketing & Communicatie Hornbach Nederland zegt in een persbericht: “Het raakt mensen. Veel klussers herkennen zich erin en die herkenning werkt aanstekelijk. Mensen delen massaal voorbeelden van imperfecties uit hun klusprojecten met ons, en op social media zien we dat de slogan ook gebruikt wordt in andere situaties.”

De reclameactie werd uitgevoerd in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en Zaandam.

Bronnen: persbericht, sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK