Grafoc geeft sollicitatietrainingen voor de branche bij het stedelijk lyceum Cadix in Antwerpen

Cadix biedt een brede reeks opleidingen voor de creatieve- en grafische branche. Een beetje vergelijkbaar met onze gespecialiseerde mbo-scholen. Grafoc heeft onder de titel: printmediajobs een programma opgezet om leerlingen beter voor te bereiden op een baan in de printmediabranche.

Grafoc Sollicitatie

Henk van Beke van Grafoc gaf uitleg over de wijze waarop studenten zich goed kunnen voorbereiden op zowel het schrijven van brieven als het voeren van gesprekken.

Printmediajobs.be is een samenwerking tussen Grafoc en Grafisch Nieuws in België. Een prima voorbeeld, wat in Nederland ook goed zou kunnen werken. Ook in ons land zet de vergrijzing binnen de branche door en is verjonging vanuit zowel het bedrijfsleven, maar vooral ook vanuit de reguliere opleidingen hard nodig.

Bron: LinkedIn post

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK