Grafische Lyceum Utrecht: “Steeds meer leerlingen met een havo-achtergrond kiezen voor een mbo-opleiding.”

Grafisch Lyceum Utrecht merkt dat steeds vaker leerlingen met een al dan niet compleet afgemaakte havo achtergrond kiezen voor een MBO media opleiding, zoals Mediamanagement en Marketing of Crossmedia.

De campagne op de website begint als volgt: ‘Zit je nu op de havo, maar zit je niet helemaal op je plek? Blijf je zitten in havo 4 en wil je niet nóg een keer het jaar over doen? Heb je je havodiploma, maar zit je liever niet de hele tijd met je neus in de boeken en wil je meer praktisch en doelgericht aan de slag. Dan is een overstap naar het mbo voor jou een uitkomst. Steeds meer leerlingen met een havo-achtergrond kiezen voor een mbo-opleiding in plaats van het hbo’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK