Robert Welford benoemd tot directeur van Xeikon

De Flint Group heeft Robert Welford benoemd tot directeur (‘president’) van de digitale divisie van Xeikon.

Robert Xeikon

Robert kwam in september 2018 bij Xeikon toen hij de leiding overnam van Research & Development. “Ik ben erg trots dat ik de kans krijg om leiding te geven aan dit toonaangevende technologiebedrijf dat al sinds het prille begin een pionier is op het gebied van digitaal drukken.”
Hij voegt eraan toe: “Dit is een opwindende industrie om deel van uit te maken, maar net als alle andere bedrijven ben ik er zeker van dat we ons deel van nieuwe uitdagingen en druk zullen ondervinden naarmate de markt en de behoeften van onze klanten blijven veranderen en evolueren. Daarom zal Xeikon doorgaan met zijn niet-aflatende missie om drukkers en converters te ondersteunen met de tools die ze nodig hebben om met succes door de toekomst te navigeren en hun bedrijf te laten groeien.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK