No More Greentalk tijdens Packaging Innovations 2023

De ontwikkelingen in de wetgeving omtrent het terugdringen van wegwerpplastics en -verpakkingen volgen zich in rap tempo op. Op 5 en 6 april 2023 spelen (verpakkings)experts hierop in tijdens Packaging Innovations in de Brabanthallen.

Hoe kan jij je het beste voorbereiden op de recente update omtrent de Packaging Waste Regulation? Hoe speel jij in op de transitie van wegwerp naar herbruikbaar? En welke verpakkingstrends zijn er in de afgelopen periode ontstaan? 

Pi Persbericht

“Waar we op de eerste dag ingaan op de minimalisatie en optimalisatie van verpakkingen, gaan we op de tweede dag juist in op het goede aspect van verpakkingen om voedselverspilling tegen te gaan. Wist je namelijk dat de milieu-impact in de food sector vele malen groter is bij ‘underpackaging‘ dan bij ‘overpackaging‘? Bepaalde materialen worden vermeden, maar het uitbannen van bijvoorbeeld plastic leidt in sommige gevallen juist tot een grotere milieubelasting”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen, Head of Event van Packaging Innovations.

Packaging Innovations is op 5 en 6 april 2023 te bezoeken in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Gratis registreren is nu mogelijk.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK