GBG opent tweede vestiging, in Rijen

GBG opende in 2019 hun nieuwe pand in Goes en per 1 mei 2023 komt daar een mooie nieuwe opening bij: die van hun tweede bedrijfslocatie in Rijen.

Gbg Rijen

Grafisch Bedrijf Goes, afgekort GBG, is een totaalleverancier binnen de grafische markt. “Van een traditionele drukkerij zijn we naar een breder aanbod met digitale print, signage en kartonnage gegroeid”, liet eigenaar Chris van Antwerpen in een eerder interview weten. De tweede vestiging bevindt zich op het bedrijventerrein Aeroparc Gilze Rijen in het Brabantse Rijen. Gerben Schoondorp en Vincent Lapien zijn daar het aanspreekpunt. Uit het nieuwsbericht: “Chris heeft al een aantal jaar samengewerkt met deze twee toppers, dus we zijn enorm trots dat ze vanaf heden bij team GBG horen. Gerben en Vincent gaan met name ondersteunen op het gebied van display & packaging projecten. Met hun jarenlange ervaringen op dit gebied gaat het helemaal goedkomen.”

Beeld: De nieuwe bedrijfslocatie, afkomstig uit video bij nieuwsbericht

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK