Frankfurter Buchmesse ‘digitaal’ van 12-18 oktober

De Frankfurter Buchmesse heeft zijn fysieke editie van de jaarlijkse beurs geannuleerd en gaat verder als een volledig virtueel, online evenement. Het zal plaatsvinden, zoals gepland, van 12-18 oktober.

Logo Frankfurter Buchmesse

De beurs noemde de reisbeperkingen als gevolg van de coronacrisis als reden voor de annulering. In een online interview na de aankondiging zei Juergen Boos, directeur van de Frankfurter Buchmesse, dat 800 exposanten en 40 nationale stands door de annulering werden getroffen.

Exposanten die zich voor de beurs van dit jaar hebben ingeschreven, zullen hun inschrijving laten omzetten in een inschrijving voor de digitale beurs. Bovendien zullen de betalingen van de exposanten voor de huur van de ruimte worden terugbetaald of worden verplaatst naar 2021, afhankelijk van de keuze van het bedrijf. De inschrijvingen voor dit jaar en alle programma’s die aan de beurs verbonden zijn, zijn gratis beschikbaar tot en met juni 2021.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK