Foodsafe Packaging Event op 25 en 26 januari a.s.

Epple en Wifac organiseren het ‘Foodsafe Packaging Event’, waar de Epple inkt-experts hun baanbrekende kennis op het gebied van vellenoffsetdruk voor levensmiddelenverpakkingen met de aanwezigen zullen delen.

Bofood

Het event is georganiseerd rondom de Epple BoFood® DFC inkt, die geschikt is voor binnendruk van voedselverpakkingen. Het event vindt plaats bij Epple Druckfarben AG, Gutenbergstraße 5, 86356 Neusäß, Duitsland.

Achtergronden

Alle in BoFood® DFC inkten gebruikte grondstoffen zijn geschikt voor gebruik in direct contact met levens-
middelen. Naast de gegarandeerde veiligheid wordt een zeer goede afdrukkwaliteit bereikt, met een uitgebreide kleurruimte. Door gebruik te maken van de BoFood® productfamilie van inkten en coatings, kunnen plasticvrije verpakkingen in z’n geheel gebruikt worden – dus ook aan de binnenkant – voor bijvoorbeeld QR-codes, recepten, productinformatie of branding.

Stuur een e-mail naar Wifac voor uw aanmelding.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK