Foliedruk Expertise Plein tijdens Sign&Print Expo 2023

Op het ‘Foliedruk Expertise Plein’ presenteren verschillende bedrijven zich met specifieke toepassingen op het gebied van drukwerk veredeling. Eén daarvan het uit België afkomstige bedrijf Grafische Groep Matthys, een trouwe deelnemer aan Sign&Print Expo.

Matthys

Grafische Groep Matthys is de initiatiefnemer om drie kennissessies aan te bieden op het gebied van foliedruk. De Bron Groep uit Uithoorn (met Romeyn Stansen en Foliedruk, NL) en Digital Printing Partners (DPP) uit Houten (NL) bieden mede ondersteuning aan de sessies.

Beursstand

221019 S&p23 Banners Beztelticket 300x600p

De beursstand op Sign&Print Expo van Grafische Groep Matthys (20 vierkante meter) wordt omgetoverd tot een ‘Foliedruk Expertise Plein’ van vijftig vierkante meter met drie partners als experts in foliedruk.

Elke beursdag zullen er kennissessies gebracht worden die de bezoekers meenemen in het verhaal achter hotfoil, Kurz digital foil, Scodix digitale folieprint en koudfoliedruk voor bijzondere grafische uitingen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK