Flyeralarm met uitgebreide lay-out service

Experts van Flyeralarm staan klaar om aangeleverde bestanden te controleren, aan te passen tot en met volledige ontwerpen voor bedijfslogo’s, flyers, visitekaartjes en meer. (partnerbijdrage)

Flyeralarm Service

Het geheel aan diensten wordt op de website met duidelijke prijzen gecommuniceerd. Zo zijn de controlekosten €17,50 (binnen 24 uur) of €35,00 (op dezelfde dag). Bij eventuele geconstateerde gebreken kan het bestand voor €17,50 per kwartier worden aangepast. Daarna ontvangt de verzender een PDF drukgereed bestand.

De nieuwe diensten werden al eerder aangeboden in andere landen waar het bedrijf actief is

Ontwerpen van een logo wordt berekend op basis van €35,00 per half uur. Bij meerdere voorstellen worden pakketten aangeboden voor €225 voor bijvoorbeeld de combinatie van een logo, visitekaartje en enveloppen.

Meer informatie op de website van Flyeralarm.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK