FESPA Nederland op vakbeurs Autoprof

FESPA Nederland wil als kennis- en netwerkorganisatie heel graag laten zien hoe belangrijk vakmanschap voor onze sign industrie. Daarom organiseren we voor het derde jaar op rij een nationale carwrap competitie.

Wrap Fespa

Het inpakken van voertuigen heeft zich steeds meer ontwikkeld en een scala van hoog opgeleide professionals weet het uiterlijk van een voertuig te zo goed te veranderen dat het goed vergelijkbaar is met spuitwerk. Maar wie is er nu de beste Carwrapper van Nederland?

Net als bij de voorgaande edities kunnen carwrappers, folie installateurs en signmakers zich opgegeven als kandidaat. Aanmelden kan tot 15 november 2023. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. Iedere kandidaat ontvangt voor 15 november van FESPA Nederland een deelnameformulier. Dit formulier moet voor 30 november 2023 ingevuld retour worden gezonden. De vakjury gebruikt deze informatie om een beeld te krijgen van de kandidaten. Voor 15 december 2023 zullen alle kandidaten bericht krijgen wie wel en wie niet wordt uitgenodigd als deelnemer voor deze 2024 editie.

Bron: Autoprof

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK