Fespa Global Print Expo verhuist weer

In 2020 werd besloten de 2021-editie te verplaatsen naar maart volgend jaar. De Amsterdam RAI-organisatie vindt dat nu te vroeg en verzet de beurs in overleg naar oktober 2021.

Het verzetten is dus ingegeven door Amsterdam RAI zelf. Zij hebben alle internationale tentoonstellingen voor het eerste kwartaal afgezegd. Alle exposanten kunnen zich vinden in het besluit.

Fespa Oktober 2021

Ook de Fespa-organisatie kan instemmen met het besluit. Neil Felton, CEO van Fespa, zegt dat het in Nederland in het eerste kwartaal van het komende jaar nog te vroeg is om de veiligheid voor iedereen te garanderen. Het event naar de zomer verplaatsen werd als ongewenst verklaard, vandaar de keuze voor 12 tot en met 15 oktober. Alles kan één-op-één worden ‘overgezet’.

End Of Year Virtual Fair door Fespa Nederland

Fespa End Of Year

Met de End Of Year Virtual Fair donderdag 10 december zet FESPA Nederland haar virtuele deuren open. Deelnemen kan via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK