Experts in belettering, aankleding auto’s, gebouwen of producten, Omnimark kiest voor Microsoft Dynamics NAV | PrintVis

Omnimark te Weesp heeft recent aan Rainbow Crossmedia de opdracht gegeven voor de levering en implementatie van de Microsoft Dynamics NAV ERP/MIS software, in combinatie met de brancheoplossing PrintVis. Omnimark is gespecialiseerd in de belettering en bekleding van producten, gebouwen en voertuigen. Bij Omnimark werken dagelijks meer dan 50 specialisten aan de realisatie en bewaking van het visuele imago van haar klanten. De propositie bestaat uit de volledige coördinatie, productie en montage/installatie van de belettering of visuele aankleding.

Omnimark opereert landelijk, met centraal gelegen een 1.200m2 groot Fleet Decoration Centre in Weesp, om daarmee de kwaliteit van de voertuig aankleding in eigen huis te kunnen waarborgen.

Na een gedegen onderzoek en diverse demonstratiesessies, werd gekozen om het huidige Xgram-systeem te vervangen door Microsoft Dynamics
NAV|PrintVis. Voor Omnimark waren zowel de volledig op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde technologie van PrintVis, de gebruikersvriendelijkheid, alsook de volledige integratie met overige Microsoft producten, zoals Office365, doorslaggevend voor deze keuze. Het feit dat Rainbow Crossmedia zeer ruime ervaring heeft met de levering en implementatie van Microsoft Dynamics NAV|PrintVis, resulteerde dit in de keuze voor Rainbow.

De implementatie van Microsoft Dynamics NAV|PrintVis door Rainbow Crossmedia is vorig jaar gestart, zodat de financiële administratie vanaf
1 januari 2018 in de nieuwe omgeving operationeel is.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK