Experts in belettering, aankleding auto’s, gebouwen of producten, Omnimark kiest voor Microsoft Dynamics NAV | PrintVis

Omnimark te Weesp heeft recent aan Rainbow Crossmedia de opdracht gegeven voor de levering en implementatie van de Microsoft Dynamics NAV ERP/MIS software, in combinatie met de brancheoplossing PrintVis. Omnimark is gespecialiseerd in de belettering en bekleding van producten, gebouwen en voertuigen. Bij Omnimark werken dagelijks meer dan 50 specialisten aan de realisatie en bewaking van het visuele imago van haar klanten. De propositie bestaat uit de volledige coördinatie, productie en montage/installatie van de belettering of visuele aankleding.

Omnimark opereert landelijk, met centraal gelegen een 1.200m2 groot Fleet Decoration Centre in Weesp, om daarmee de kwaliteit van de voertuig aankleding in eigen huis te kunnen waarborgen.

Na een gedegen onderzoek en diverse demonstratiesessies, werd gekozen om het huidige Xgram-systeem te vervangen door Microsoft Dynamics
NAV|PrintVis. Voor Omnimark waren zowel de volledig op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde technologie van PrintVis, de gebruikersvriendelijkheid, alsook de volledige integratie met overige Microsoft producten, zoals Office365, doorslaggevend voor deze keuze. Het feit dat Rainbow Crossmedia zeer ruime ervaring heeft met de levering en implementatie van Microsoft Dynamics NAV|PrintVis, resulteerde dit in de keuze voor Rainbow.

De implementatie van Microsoft Dynamics NAV|PrintVis door Rainbow Crossmedia is vorig jaar gestart, zodat de financiële administratie vanaf
1 januari 2018 in de nieuwe omgeving operationeel is.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK