Ex directeur papierfabriek Crown Van Gelder naar HVC in Alkmaar

Na de overname van de papierfabriek Crown Van Gelder in Velsen-Noord verdween directeur Miklas Dronkers ‘geruisloos van het toneel’. Crown Van Gelder vroeg in januari van 2023 zelf het faillissement aan en werd een paar maanden later door een grote Amerikaanse klant overgenomen.

Dronkers Hvc

Bij die overname bleek er zonder opgave van redenen geen plek meer te zijn voor Dronkers. Daarna werd het stil rondom Dronkers. Op zijn LinkedIn pagina plaatste hij deze week het volgende bericht: “Maandag 25 maart start ik bij HVC in Alkmaar als manager operatie inzameling. HVC is een onderneming met hoge ambities op gebied van duurzaam afvalbeheer en duurzame energie. Ik zal actief zijn in een grote regio (van Den Helder tot Dordrecht tot Lelystad) en ben heel benieuwd naar al mijn nieuwe collega’s! Mooi is dat ik kan voortbouwen op de verduurzaming in de papierindustrie (recycling, energie-intensief, biobased) en ik dank al mijn oud-collega’s voor de jarenlange samenwerking!!”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK