Er worden minder kerstkaarten verstuurd

De trend om minder kerst- en nieuwjaarskaarten te versturen zet zich ook dit jaar door, zegt PostNL. Het postbedrijf bezorgt dit jaar naar verwachting ongeveer 85 miljoen kerst- en nieuwjaarskaarten. Dat is beduidend minder dan vorig jaar toen nog ruim 100 miljoen kaarten werden verstuurd, zo meldt de Telegraaf.
Om de kerstpost snel te verwerken heeft het bedrijf extra mensen ingezet, aangevuld met tijdelijke krachten. In de decembermaand maken de chauffeurs een extra rit langs postkantoren en pakketpunten om post op te halen. Op de zondagen in december zijn er extra brievenbuslichtingen om kerstpost op te halen. PostNL heeft ongeveer 16.000 brievenbussen die vijf keer per week worden geleegd. In de periode rond de feestdagen worden tijdelijk extra 1700 kartonnen brievenbussen geplaatst in de postkantoren.

(bron: De Telegraaf)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK