ePac Flexible Packaging koopt 50 HP Indigo persen

ePac Flexible Packaging is een Amerikaanse specialist met wereldwijde vestigingen op het gebied van uiteenlopende flexibele verpakkingen. Voor HP betekent het de grootste order ooit geleverd aan één onderneming.

Epac Hp Indigo
Virag Patel, ePac en Haim Levit, HP

ePac Flexible Packaging heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Afrika en de regio Azië-Pacific. Het bedrijf werkt al sinds 2016 met HP Indigo. De 50 machines worden ‘verdeeld’ over 36 vestigingen.

In de afgelopen zes jaar is de ‘vloot’ van HP Indigo digitale persen volgens het bedrijf enorm gegroeid, waarbij het toezicht hield op grootschalige investeringen van HP Indigo 20000 en HP Indigo 25K digitale persen.

Virag Patel, COO en mede-oprichter van ePac zegt over de investering: “Zoals we onlangs hebben aan-gekondigd, wil ePac zijn groei versnellen en zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreiden. Onze aankoop van
50 persen zal de recordbrekende productie van flexibele verpakkingen van ePac versterken.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK