Enfocus Switch met ‘late voorjaarsupdate’

Enfocus, leverancier van flexibele automatiseringsoplossingen voor de grafische industrie, heeft de voorjaarsupdate 2024 voor Enfocus Switch uitgebracht. Deze nieuwste versie introduceert een reeks nieuwe functies en verbeteringen die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren, de beveiliging te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Enfocus Updates Switch Automation Platform In Spring 2024 Update

De introductie van de Proxy-module in de update zorgt ervoor dat kritieke workflows naadloos doorgaan terwijl de strakke beveiligingsprotocollen worden nageleefd. Proxy Module is bedoeld om de integriteit van productieomgevingen te behouden en zorgt ervoor dat installaties van Enfocus Switch offline kunnen blijven zonder de connectiviteit met essentiële bronnen te verliezen.

Steven Nuyt, hoofd productontwikkeling bij Enfocus: “De mogelijkheid om in een veilige offline omgeving te werken is van onschatbare waarde. Met onze nieuwe Proxy-module hebben gebruikers toegang tot alle mogelijkheden van Enfocus Switch terwijl hun gegevens beschermd blijven en hun activiteiten niet worden onderbroken.”

Enfocus legt uit dat de Client-module aanzienlijke gebruiksverbeteringen kent, waaronder aanpasbare hoogte-instellingen voor het vak Submit Point en een onbeperkte tekenlimiet voor het veld Submit Point Description.

Voor ontwikkelaars

Voor scriptontwikkelaars brengt de update nieuwe functionaliteiten in Node.js, samen met ondersteuning voor ES-modules. Deze functies bieden meer flexibiliteit en efficiëntie bij het beheren en implementeren van scripts binnen de Switch-omgeving.

Enfocus Switch 2024 Spring ondersteunt nu MongoDB versie 6 en biedt gebruikers de nieuwste functies en verbeteringen van het databasesysteem. Deze upgrade verbetert de compatibiliteit en stelt gebruikers in staat om gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen voor betere prestaties en betrouwbaarheid.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK