Enfocus Connect SEND 11: Nog eenvoudiger en sneller digitale bestanden doorsturen en controleren

Enfocus brengt steeds meer van zijn producten onder de Connect paraplu. De laatste toevoeging is SEND 11, een vervanging van het veel gebruikte Instant PDF. Met Connect 11 is het voor klanten nog eenvoudiger om digitale bestanden door te sturen en in te voegen in de digitale workflow van media-bedrijven. Die media-bedrijven kunnen nu de instellingen die nodig zijn voor de controle en verzending van digitale bestanden bij hun klanten automatisch updaten waardoor je ervanverzekerd bent dat de laatste versie gebruikt wordt. Connect 11 is al beschikbaar voor 99 euro, voor meerdere gebruikers is er Connect SEND en Connect All die respectievelijk 1199 euro en 2999 euro kosten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK