Met Enfocus Connect 13 update 2 strekt automatisering zich uit tot het bureaublad van de klant

ENF_Connect 13 update 2Enfocus maakt de beschikbaarheid bekend van een belangrijke update voor zijn oplossing voor klantgerichte automatisering: Connect ALL 13 update 2. Deze belangrijke, nieuwe release transformeert het proces voor jobaanlevering door klanten van Connect ALL de mogelijkheid te bieden om dynamische HTML-jobtickets te implementeren in hun remote Connectors. Deze nieuwe Connectors verbeteren de beleving voor de klanten van de drukker. Tegelijkertijd zijn ze een manier om belangrijke jobgerelateerde informatie te registreren, die dan rechtstreeks naar de workflow van de drukker kan worden gestuurd. Met Connect ALL 13 update 2 wordt de meerwaarde van automatisering doorgetrokken tot op het bureaublad van de klant.

Lees meer

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK